Fire-Fire Tűzvédelmi Bt.

Széchenyi Terv plusz

A Fire - Fire Tűzvédelmi Betéti Társaság európai uniós támogatást nyert a GINOP_PLUSZ-1.2.2-22 - Magyar Falu Vállalkozás-újraindítási Program keretében a GINOP_PLUSZ-1.2.2-22-2022-01726 azonosítójú pályázati programmal. A program 9,99 millió forint vissza nem térintendő támogatással valósul meg.

Széchenyi Terv Plusz

Kedvezményezett: Fire-Fire Tűzvédelmi Betéti Társaság

Projekt címe: Eszközbeszerzés a Fire-Fire Tűzvédelmi Bt.-nél

Projekt azonosító száma: GINOP_PLUSZ-1.2.2-22-2022-01726

Szerződött támogatás összege: 9,9 millió Ft

A projekt befejezési dátuma: 2023.04.16.

A beruházásnak köszönhetően a vállalat 8 darab új gépet tud üzembe helyezni, amelyet részben a jelenleg alkalmazott eszközök ún. "kihordási idejének", azaz a biztonságos üzemeltetés meghatározott idejének lejárata, részben azok valódi elhasználódása indokol. Ide sorolható a portoltőgép és a széndioxid töltőegység, amelyeket időnként le kell cserélni.

A csere szükségességén túl indokolja a géppark fejlesztését az a tény, hogy a helyhez kötött gépek egy része olyan új gépre cserélhető, vagy kiegészíthető, amelyek mobilak. Ezt követően tehát nem csak a saját műhelyben, hanem a kiszállás helyén is elvégezhető több résztevékenység. Ez összességében rövidebb határidőt, kevesebb járulékos költséget jelent, így hozzájárul a vállalkozás versenyképességének növeléséhez.

További indoka a fejlesztésnek, hogy bizonyos gép, berendezés hiányában eddig nem volt lehetőség komplex folyamatok teljesítésére és elvállalására, de az új tartály nyomáspróbázó gép ezt is lehetővé teszi.

A fejlesztés eredményeként megvalósul a professzionális tevékenység, mint szolgáltatás teljeskörűvé tétele. Ez nélkülözhetetlen a versenyképesség fenntartásához.

A közel 10 millió forint európai uniós támogatás segítségével megvalósuló gépbeszerzés egyszerre járul hozzá:

  • a szabályos munkavégzéshez,
  • a szolgáltatási minőség magasan tartásához és
  • a piacképes működéshez.

Így a vállalkozás további üzleti sikerének alapja ez a technológiai fejlesztés. A támogatás részeként valósul meg továbbá a projektmenedzsment igénybe vett szolgáltatás, amely mint közvetett költség, átalány alapú elszámolásként szerepel a támogatási kérelemben.

A projekt a Széchenyi Terv Plusz program keretében valósul meg.

További információ kérhető:

Buzár Ferenc, ügyvezető
Telefon: +36 20 974 9907
E-mail: buzar.ferenc@firefire.hu

keyboard_arrow_up