Fire-Fire Tűzvédelmi Bt.

Bemutatkozás

Fire-Fire Tűzvédelmi Bt.

Bemutatkozás

FIGYELEM! A WEBLAPON TALÁLHATÓ ÁRAK A FOLYAMATOS ÁRVÁLTOZÁSOK MIATT CSAK TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰEK! AKTUÁLIS ÁRAINK MIATT ÉRDEKLŐDJÖN EMAILBEN! KÖSZÖNJÜK MEGÉRTÉSÜKET!

A Fire-Fire Tűzvédelmi Bt.-t 18 éves hivatásos tűzoltói szakmai múlttal, 8 év egyéni vállalkozás után 2010-ben hozta létre Buzár Ferenc, aki egyben a cég tulajdonosa és ügyvezetője. 

Alcsútdobozon kezdtük meg a szolgáltatásunkat, de országosan állunk partnereink rendelkezésére. A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően 2012. augusztus 9-én létrehoztuk a tűzoltó készülék javító műhelyünket, melyet folyamatosan bővítünk. Cégünk 2015-óta a Magyar Tűzvédelmi Szövetség tagja.

A tűzvédelem mellett megkezdtük a munkavédelmi tevékenységünket, így komplex szolgáltatást tudtunk nyújtani az ügyfeleinknek. Jelenlegi szolgáltatásainkat és termékeinket megtalálja a szolgáltatásaink és termékeink menüpont alatt. 

Amennyiben szolgáltatásaink találkoztak az Önök igényeivel és bizalmukat megnyertük, tisztelettel várjuk jelentkezésüket, megrendelésüket elérhetőségeinken

Tevékenységünk fő célja a tökéletesen elégedett ügyfél. 

Buzár Ferenc
Ügyvezető

keyboard_arrow_up